Life Coaching BedrijfBedrijven besteden steeds meer en meer aandacht aan de mens binnen de organisatie. Het besef dat de medewerker het werkkapitaal is van het bedrijf dringt steeds meer door.

U kunt Andersbewust praktijk voor coaching inschakelen bij:

   Stressklachten/ Burn-out

De meest gedreven medewerkers in uw organisatie lopen het grootste risico op stressklachten of zelfs een burn-out. Moeilijk werk kunnen laten liggen, slecht ‘NEE’ kunnen zeggen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn de kenmerken van deze werknemers. U kunt op ze bouwen, tenminste, dat denkt u. Op een dag kan het zomaar zo zijn dat uw trouwe medewerker “het niet meer trekt”. Hij of zij meldt zich ziek.

Om uw medewerker de juiste ondersteuning te bieden en hem/ haar weer zo spoedig mogelijk terug te krijgen in het arbeidsproces, is het van belang gespecialiseerde hulp in te schakelen. Andersbewust praktijk voor coaching kan u deze hulp bieden. Uw medewerker zal ontdekken wat de oorzaak is van het gedrag dat geleid heeft tot de stressklachten. De medewerker leert zijn grenzen voelen en deze aan te geven om te voorkomen dat de situatie zich zal gaan herhalen.

   - Duur traject individuele coaching bij stressklachten: Maatwerk en in overleg

   - Kosten: vraag vrijblijvend een offerte aan

 
   Verzuim(preventie)

Het is u opgevallen dat een medewerker zich net iets te vaak ziek meldt. Uiteraard kunnen hier vele redenen aan ten grondslag liggen; uw medewerker heeft geen plezier (meer) in het werk, de omgang met collega’s of een leidinggevende verloopt niet naar wens of andere problemen op het werk of thuis.

Om te voorkomen dat uw medewerker langdurig uitvalt, is het van belang te weten waarom de medewerker zich vaak ziekmeldt. Andersbewust kan samen met uw medewerker op een rijtje zetten wat er precies speelt en op welke manier dit opgelost kan worden. Eventueel kan Andersbewust, tijdens het traject met uw werknemer, samen met u kijken welke mogelijkheden het bedrijf kan bieden om tot een oplossing te komen naar ieders tevredenheid.

-   Duur traject individuele coaching bij verzuim(preventie): Maatwerk en in overleg

-   Kosten: vraag vrijblijvend een offerte aan

 

 

 

 

 
Inloggen of registrerenWe hebben 5 gasten online
Advertenties
depressiepreventiecounseling.nl
counselor biedt hulp in een vroeg stadium van psychische problemen.
Gcoach.nl
Gratis Gids voor Professionals op het Communicatieve vlak
FotoTH.nl
Fotograaf in regio Groningen, voor portretten op locatie, reportage's en digitale vormgeving.

Word lid van de gratis nieuwsbrief en ontvang inspirerende coaching tips!

Naam:

E-mail: